Valentijn­­acties

Voor de mooiste Valentijn ervaringen ga je naar VomFASS! Met unieke smaakervaringen verras jij jouw geliefde of vriend met een heerlijk cadeau!

Onze tips voor een bijzondere vaderdag

Champagne ontbijt


Wat is er nou fijner dan door je liefste gewekt worden met een Champagne of Mimosa ontbijt? En weet je dat dit eigenlijk ook nog hartstikke makkelijk is om te regelen? Dus waar wacht je op!? Er is geen beter excuus om samen rustig de dag starten..

Gepersonaliseerde fles


Een flesje wijn is niet meer origineel als dit niet jullie zoveelste Valentijn is… Probeer daarom eens om een persoonlijke boodschap op een fles te schrijven, of een van onze handgeblazen flessen – succes gegarandeerd!

Proeverij


Super romantisch om samen nieuwe smaken te ontdekken, en dit kan gewoon in de romantiek van je eigen huis! Als je dit toch wat lastig vind, dan zijn er voldoende proeverijen beschikbaar, waaronder bij VomFASS!

Kaasplankje


Haal bij de kaasboer de lekkerste kaasjes, steek dan de kaarsjes aan en maak het gezellig. Gebruik een twee of drietal gerijpte balsamico azijnen om de kazen mee af te maken, en serveer een rijke port ruby voor erbij… Romantiek gegarandeerd!

Dubbele
Punten

Liefde moet je delen; want allen zo kan het vermenigvuldigen…

Daarom verdubbelen we in de week vóór Valentijn (7 tot 14 feb) alle punten die je spaart via onze VomFASS app

Recept inspiratie voor deze Valentijn

ROZEN GIN TONIC

Geniet van Longwood Rose Gin met mediterrane tonic en rozemarijn. De bloemige gin en rozemarijn vullen elkaar perfect aan. Voeg de mediterrane tonic toe voor de perfecte finishing touch, en gebruik een vleugje citroen voor extra frisheid. Proost op puur genot!

BLOOD ORANGE VODKA SPRITZ

Laat de liefde sprankelen met onze romantische cocktail. Deze verfrissende mix van wodka en de sensuele smaak van bloedsinaasappelen, afgerond met sprankelende prosecco, is perfect voor een betoverende avond met je geliefde. Laat je hart dansen op de tonen van deze liefdevolle creatie. Proost op een onvergetelijke Valentijnsdag!