Gin-tonic proeverij in proeflokaal Wassenaar​

Proef unieke variëteiten gin met bijpassende botanicals, infusions en tonic soorten.

Ontdek nieuwe gin

leer over de herkomst

incl goodiebag

Jouw Ultieme Gin-Beleving

Beste Gin Tasting in regio Den Haag, Leiden, Voorschoten en Wassenaar

Ben jij een liefhebber van gin? En ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring waar je de wereld van gin op een nieuwe manier kunt ontdekken? Zoek niet verder! Wij verwelkomen je graag bij onze exclusieve gin tasting in ons proeflokaal in Wassenaar.

Bij onze gin proeverij staat passie voor gin centraal. Onze experts zijn gepassioneerde gin-liefhebbers die deze liefde graag met jou delen. Wij geloven dat gin meer is dan slechts een drank; het is een kunstwerk van smaken en aroma’s die je zintuigen prikkelen.

Gin heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw. Tijdens onze proeverij nemen we je mee op een reis door de geschiedenis van gin. Van de oorsprong in Nederland tot de wereldwijde populariteit van vandaag. We laten je kennismaken met de verschillende stijlen en distillatiemethoden die gin zo uniek maken.

 

Wij bieden een exclusieve ervaring met onze zelfgemaakte gin variaties die je elders niet zult vinden. Maar wat maakt onze gin proeverij echt bijzonder? De onverwachte toevoeging van balsamico azijn! Het klinkt wellicht ongebruikelijk, maar het resulteert in een unieke smaakbeleving die je nergens anders zult vinden. Ontdek onze unieke gin proeverij met balsamico azijn en laat je verrassen.

Onze gin proeverij wordt begeleid door een ervaren kenner die zijn kennis en passie voor gin met je deelt. Hij begeleidt je door elke stap van de proeverij, van het beoordelen van de aroma’s tot het herkennen van de subtiele smaken. Tegen de tijd dat je weggaat bij de proeverij heb je ten minste 1 nieuwe favoriete gin-tonic combinatie – beloofd!

Gin Tonic tasting Wassenaar

vanaf €59,95
incl. goodiebag t.w.v. €12,50

Proef tijdens een gezellige avond 6 verschillende soorten gin, met bijpassende botanicals, infusions en fever tree soorten. Een geweldige ervaring, met unieke VomFASS producten. Wat kan je verwachten?
  • gezellige avond van ongeveer 2 uur
  • proef 6 bijzondere soorten gin in de mix
  • unieke infusions, zoals balsamico azijn
  • met kleine food pairings
  • incl goodiebag

Gin proeverijen op planning

Schrijf je in voor geplande datums als die beschikbaar zijn. Geen passende datum? Geen probleem! Vraag gewoon je eigen proeverijdatum aan via ons het formulier hieronder.

Lukt dat ook niet? Denk dan eens aan onze digitale proeverij. Wij bezorgen het proeverijpakket gewoon bij je thuis, zodat je vanuit je eigen comfortabele omgeving kunt genieten van deze smaakvolle ervaring.

Aanvraagformulier