Rumproeverij in proeflokaal Wassenaar

Proef unieke rumsoorten onder begeleiding van onze rum connaisseur.

Ontdek nieuwe rum

leer over de herkomst

incl goodiebag

RUM TASTING

Beste Rumproeverij in regio Den Haag, Leiden, Voorschoten en Wassenaar

Ben jij een liefhebber van rum? En ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring waar je de heerlijke wereld van rum kunt ontdekken? Zoek niet verder! Wij verwelkomen je graag bij onze exclusieve rum proeverij in ons proeflokaal in wassenaar. 

Bij onze rum proeverij staat passie voor rum centraal. Onze experts zijn gepassioneerde rumliefhebbers die deze liefde graag delen. Wij geloven dat rum meer is dan alleen een drank; het is een ervaring die de zintuigen prikkelt en verhalen vertelt.

Rum heeft een rijke en boeiende geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw. Het ontstond in het Caribisch gebied en heeft zich in de loop der eeuwen verspreid over de hele wereld. Tijdens onze proeverij nemen we je even mee terug in de tijd en ontdekken we de evolutie van rum. Van de vroege dagen op suikerrietplantages tot de moderne productiemethoden.

Een van de hoogtepunten van onze rum proeverij is de mogelijkheid om verschillende soorten rum te proeven. Wij bieden een uitgebreide selectie van rumsoorten, elk met zijn eigen unieke smaakprofiel en karakteristieken.

  • Witte Rum, met zijn heldere kleur en milde smaak, is perfect voor diegenen die willen beginnen met het verkennen van rum. Proef subtiele tonen van vanille en suikerriet tijdens deze proeverij.
  • Gouden Rum, biedt een rijkere smaakervaring en heeft een diepere kleur dan witte rum. Ontdek hints van karamel en noten in deze categorie.
  • Donkere Rum, is de meest complexe van alle rumsoorten. Met zijn diepe amberkleur en diepe smaakprofiel, biedt het een ware smaakexplosie met tonen van gedroogd fruit, chocolade en eikenhout.
  • Spiced Rum, staat bekend om zijn kruidige karakter. Proef de exotische smaken van kaneel, nootmuskaat en andere specerijen tijdens onze proeverij.

Onze rum proeverij wordt begeleid door deskundige gidsen die hun kennis en passie voor rum met je zullen delen. Zij zullen je begeleiden door elke stap van de proeverij, van het ruiken van de aroma’s tot het herkennen van de subtiele smaken. Onze expert is er om je ervaring nog specialer te maken en al je vragen te beantwoorden.

Rum tasting Wassenaar

vanaf €47,50
incl. goodiebag t.w.v. €12,50

Proef tijdens een gezellige avond 6 unieke rum soorten, die enkel bij VomFASS te krijgen zijn. Wat kan je verwachten?
  • gezellige avond van ongeveer 2 uur
  • proef 6 bijzondere soorten rum
  • met kleine food pairings
  • incl goodiebag

Rum proeverijen op planning

Schrijf je in voor geplande datums als die beschikbaar zijn. Geen passende datum? Geen probleem! Vraag gewoon je eigen proeverijdatum aan via ons het formulier hieronder.

Lukt dat ook niet? Denk dan eens aan onze digitale proeverij. Wij bezorgen het proeverijpakket gewoon bij je thuis, zodat je vanuit je eigen comfortabele omgeving kunt genieten van deze smaakvolle ervaring.

Aanvraagformulier