Whiskyproeverij in proeflokaal Wassenaar​

Proef unieke rum soorten onder begeleiding van onze whisk(e)y connaisseur.

Ontdek nieuwe whisky

leer over de herkomst

incl goodiebag

DE ULTIEME WHISKY BELEVING

Beste Whisky / Whiskey proeverij in regio Den Haag, Leiden en Wassenaar

Ben jij een liefhebber van whisky? En ben je op zoek naar een onvergetelijke ervaring waar je de prachtige wereld van whisky kunt verkennen? Zoek niet verder! Wij verwelkomen je graag bij onze exclusieve whisky tasting in ons proeflokaal in wassenaar.

Bij onze whisky proeverij staat passie voor whisky centraal. Onze experts zijn gepassioneerde whisky-liefhebbers die deze liefde graag met je delen. Wij geloven dat whisky meer is dan slechts een drank; het is een ervaring die de zintuigen prikkelt en verhalen vertelt.

Whisky heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot honderden jaren geleden. Tijdens de proeverij gaan we deze geschiedenis samen ontdekken. Beginnend bij “moonshine” als voorloper van moderne whiskyproductie, wat zich inmiddels wereldwijd heeft verspreid. Tijdens onze proeverij nemen we je mee op een reis door de geschiedenis van whisky. Van de Schotse hooglanden tot de Ierse distilleerderijen, ontdekken we de evolutie en diversiteit van deze geweldige drank.

Een hoogtepunt van onze proeverij is de mogelijkheid om verschillende soorten whisky te proeven. Alle whiskeys zijn exclusief bij VomFASS verkrijgbaar, wat dit een zeer exclusieve proeverij maakt. Wij bieden een uitgebreide selectie van whisky’s, elk met hun eigen unieke smaakprofiel en karakteristieken.

  • Single Malt Whisky met zijn pure en karakteristieke smaak, is perfect voor diegenen die de diepte van whisky willen ervaren. Proef de nuances van turf, fruit, en invloed van land van herkomst tijdens de proeverij.
  • Ierse Whiskey staat bekend om zijn soepele en toegankelijke smaak. Ontdek de subtiele zoetheid en graantonen tijdens onze proeverij.
  • Blended Whisky biedt een harmonieuze mix van verschillende whisky’s, wat resulteert in een gebalanceerde smaken.
  • Amerikaanse Bourbon biedt een rijke, vanilleachtige smaak met een vleugje karamel en kruiden. Een unieke whisky-ervaring die je niet mag missen.
Onze whisky proeverij wordt begeleid door een ervaren kenners die zijn kennis en passie voor whisky met je deelt. Hij begeleidt je door elke stap van de proeverij, van het bewonderen van de kleur tot het herkennen van de complexe smaken. Geschikt voor whisky kenners, maar ook voor beginnende whisky drinkers.

Whisky tasting Wassenaar

vanaf €59,95

incl. goodiebag t.w.v. €12,50

Proef tijdens een gezellige avond 6 unieke whisky’s, die enkel bij VomFASS te krijgen zijn. Wat kan je verwachten?  

  • gezellige avond van ongeveer 2 uur
  • proef 6 bijzondere soorten whisk(e)y
  • met kleine food pairings
  • incl goodiebag

Whisky proeverijen op planning

Schrijf je in voor geplande datums als die beschikbaar zijn. Geen passende datum? Geen probleem! Vraag gewoon je eigen proeverijdatum aan via ons het formulier hieronder.

Lukt dat ook niet? Denk dan eens aan onze digitale proeverij. Wij bezorgen het proeverijpakket gewoon bij je thuis, zodat je vanuit je eigen comfortabele omgeving kunt genieten van deze smaakvolle ervaring.

Aanvraagformulier