Kerstpakketten
& relatiegeschenken

ZAKELIJK BESTELLEN

Hoe werkt het?

1.

Maak B2B account

Als B2B klant profiteer je van voordelige tarieven, en betaling op factuur. En een account maak je in een paar klikken!

2.

Kies de cadeau's

Kies uit een van onze geliefde kant-en-klare cadeaupakketten of gebruik het formulier om zelf een pakket op maat samen te stellen. 

3.

Betaling op factuur

Nadat de bestelling definitief is gemaakt, vind de betaling na levering plaats. Gemakkelijk op factuur, op de kostplaats die u aangeeft. 

4.

Verzending

Wij verzenden de bestelling naar het aangegeven adres. In overleg kan dit ook bij de ontvangers thuis zijn – zo bent u volledig ontzorgd. 

Unieke & persoonlijke cadeau's

Inspiratie nodig? Neem een kijkje op onze cadeau pagina. 

Luxe borrelplank pakket

BORRELTIJD

Breng warmte in de winterse dagen met onze kerst borrelcadeaus. Ze zijn het perfecte geschenk om samen te proosten op geluk, liefde en de fijne momenten die deze tijd van het jaar zo bijzonder maken.

COCKTAIL SURPRISE

Proosten op kerstgeluk met onze cocktail pakketten. Deze geschenken brengen de spirit van de feestdagen tot leven en zorgen voor onvergetelijke momenten. Ontdek onze keuze en geef de gift van feestelijkheid deze kerst.
Luxe borrelplank pakket

GENIETEN VAN GEDISTILEERD

Verrijk de feestdagen met onze gedistilleerde dranken, gepresenteerd in unieke stervormige flessen – of kies een andere favoriet. Ontdek onze selectie en verras je medewerkers deze kerstdagen.

WONDERFUL WINES

Vier kerst met onze wijnpakketten. Deze geschenken brengen de gezelligheid van de feestdagen naar voren en zijn de ideale keuze om te delen met familie en vrienden. Ontdek onze assortiment en geef een cadeau dat de smaak van de kerst belichaamt.